Sztárok

Őszintén vallott betegségéről Tatár Csilla

Tatár Csilla blogbejegyzést tett közzé, ez az írás azonban merőben más, mint az eddigiek.

Merőben más, mert az élete egy igencsak nehéz szakaszáról mesél a követőinek. A TV2 műsorvezetője a bejegyzésében azt is elmondja, miért döntött úgy, hogy leírja a saját történetét. Én személy szerint semmi nagy dolgot nem szeretnék hozzáfűzni a dologhoz, csupán annyit: le a kalappal, Csilla.

Alig voltam 21 éves, amikor az első P3-as citológiai leletemet megkaptam. Emlékszem, hogy akkor az anyukámmal együtt ültünk a nőgyógyásznál, aki annyit mondott, hogy nem gond, majd az immunrendszerem megoldja, hisz még csak 21 éves vagyok. Na, ja 21 éves voltam és már akkor is hipochonder, anyukám pedig már akkor is túlaggódott mindent. Lényegében gőzöm nem volt róla, hogy mi az a »P3« és az anyukámnak sem. 1 évvel később már pontosan tudtuk, akkor amikor a műtőasztalon feküdtem. Tatár Csilla 22 év. Az immunrendszere nem oldotta meg.” A történet folytatását ide kattintva elolvashatod.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top