Sztárok

Így búcsúztak családtagjai és kollégái Bajor Imrétől

Péntek délután örök nyugalomra helyezték a Farkasréti temetőben Bajor Imrét.

Bár a színész-komikus barátai azt ígérték, nem lesz érzelmes a szertartás, mégis szívszaggatóra sikerült. A Heti Hetes egykori tagjának két gyermeke, Lili és Marci családi emlékeket felelevenítve búcsúztak, az egykori kollégák közül többen beszédet mondtak. A Bors információi szerint a temetésen megjelent hírességek közül kevesen érezték képesnek magukat arra, hogy a szomorú percekben bármit mondjanak. Oszvald Marika és Csonka András egy-egy személyes történetet osztott meg az ismert és elismert színészről. “Imi mindig azt mondta nekem, Marcsi, ne röhögtess, mert vörössé válik az a kék vérem, és nem tudlak befogadni a pedigrémbe. Ez egy régi vicc volt köztünk, amíg élek, szívesen fogok ezekre a pillanatokra emlékezni.

Csonka Andrásnak a szakmai alázat volt az első dolog, amely eszébe jutott. “Amikor utoljára együtt játszottunk Imrével egy táncos darabban, már komoly fájdalmai voltak, állni is alig tudott. A szerepe szerint csak a tizenkettedik percben lépett színpadra, és akkor én az egyik előadáson azt vettem észre, hogy ő, ahelyett hogy egy széken pihenne, végigállta ezeket a perceket, mert ezt az időt is arra használta ki, hogy átszellemüljön, és ugyanazt a minőséget legyen képes nyújtani a nézőinek, amit megszoktak tőle. Ő a legnagyobb betegségében is alázatos volt.”

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top