Sztárok

Új tehetségkutató indul Magyarországon!

Hamarosan elstartol az első magyarországi YouTube-os tehetségkutató, a Ki Mit Tube.

Hiába, rohamléptekben fejlődik a világ. A tévés tehetségkutatók után hamarosan az interneten is megmérettetnek az önjelölt tehetségek. Az új műsor a YouTube-on lesz látható, és minden lesz benne, mint egy “igazi” tehetségkutatóban: a jelentkezők 11 fős zsűri előtt mérettetnek meg. Puzsér Róbert kritikus, Sárközi Gyula koreográfus, Saiid rapper, Fluor Tomi rapper, Péterfy Bori énekesnő-színésznő, Mondik Noémi képzőművész, Puskás Peti énekes és Ács Dani és Tamás Bence Gáspár újságírók, Szirmai Gergő, Magyarország egyik legismertebb YouTube-sztárja, és Kovács Patrícia színésznő.

Az ítészek
Az ítészek

A Google szakmai támogatásával megvalósuló Ki Mit Tube egyik zsűritagja, Puskás Peti, a Nők Lapja Cafénak elárulta, hogyan érintette a felkérés. “Talán sokan nem tudják, de a The Biebers két tagja is a legnagyobb videómegosztónak köszönhetően került a zenekarba. Kíváncsi voltam, hogy vajon a magyar zenészek is töltenek-e fel magukról videókat, és így akadtam rá Gerendás Danira. A gitárosunkat, Füstös Bálintot is ezen a platformon hallottam először játszani. Véleményem szerint a legnagyobb videómegosztó ma már a egyik legfontosabb információs és szórakoztató felület, és azt gondolom, hogy jó lenne, ha idővel – a platform kihasználási szintjén – a mi kultúránk is felzárkózna egyes nyugati országokhoz, ahol már blogok, sorozatok és stand upok egyaránt készülnek – akár civil felhasználók által. A Ki Mit Tube-ot – a már említett dolgok miatt – remek ötletnek tartom, és biztos vagyok benne, hogy rengeteg új tehetséget ismerünk meg a műsor által.”

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top