Sztárok

Rámehet Varga Viktor és Cinthya Dictator kapcsolata a szereplésre

Megint vitától hangos Varga Viktor és kedvese otthona. A szereplés egyáltalán nem tett jót a kapcsolatuknak – írja a Bors.

Saját bevallásuk szerint korábban sosem civakodtak, amióta azonban elvállalták a szereplést az Édes Életben, szinte nincs nap, hogy ne lenne vita. “Viktor szakmai féltékenysége mostanában minden egyes nap előjön. Állandó versengés alakult ki köztünk, hogy ki miben jobb. Korábban ilyen sosem fordult elő, sőt eddig én próbáltam mindenben segíteni Viktort. Azzal, hogy egy kicsit az én dolgaim is előtérbe kerültek, több lett a súrlódás, mert Viktort ezt eléggé zavarja” – mesélte a fotósnak készülő lány, aki szerint párja nemcsak szakmailag féltékeny, hisz amióta a tévében szerepel, rengeteg levelet és üzenetet kap idegen férfiaktól.

Rámehet Varga Viktor és Cinthya Dictator kapcsolata a szereplésre

“Viktor attól parázik, hogy elcsábulok, és én is féltékeny vagyok, mivel a nők meg vannak őrülve érte, sokan fel is kínálkoznak neki” – tette hozzá Cinty, majd Viktor vette át a szót. “Csúnya dolog, hogy Cinthya azt mondja, én vagyok csak szakmailag féltékeny, hiszen fordítva is áll. Az viszont szerintem normális, hogy férfiak és nők féltékenykednek egymásra” – vélekedett az énekes, aki néhány hete egyszer már elköltözött szerelmétől, sőt az esküvőjüket is lefújták.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top