nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Modellből lett színész Bali bég a Szulejmánból

Modellből lett színész Bali bég a Szulejmánból

Eredetileg a katonai és nem a szerelmi hódításai tették ismertté Bali béget, de a Szulejmán sorozat készítőinek szükségük volt egy vitathatatlanul jóképű férfira, hogy újabb rajongókat szerezzenek. Burak Özçivit pedig kitűnő választásnak bizonyult.
Avatar
V.V.V.
f Ajánlom

Nem vagyok Bali bég életének nagy szakértője, de hajlok arra, hogy elhiggyem, a Szulejmán készítői elsősorban a női nézők kedvére akartak tenni a szereplőválasztásukkal, és csak mellékes szálként foglalkoznak a történelmi hűséggel. Sikerült a tervük. Burak Özçivit csak a hatalmas bajuszával emlékeztet a béget – más produkciókban – korábban megformáló színészekhez. Most nem térek ki arra, hányan bírálták ezért a sorozat gyártóit, mert azt gondolom, hogy felesleges kör lenne, hiszen a bírálóknak igazuk van: hősszerelmesnek ábrázolnak egy nagy hadvezért, aki nem a nők, hanem a különböző európai területek meghódítása miatt vált ismertté. De ez egy szórakoztató sorozat, minden másra ott a History vagy a Discovery műsora.

Modellből lett színesz Bali bég a Szulejmánból
Bali bég régen és most

11 éve elismert modell

Térjünk is vissza Bali béget megformáló Burak Özçivithez. A most 29 éves török színész a saját hazájában már sztár volt a Szulejmán előtt is. 2003-ban fedezték fel egy modellválogatáson, és akkor a legígéretesebb jelentkezőnek, majd két évvel később ugyanezen a versenyen Törökország legjobb férfi modelljének választották. A főiskolán fotóművészként diplomázott, és azt mondják, ez nagy segítséget jelentett számára a fotózásokon és divatbemutatókon, mivel nem kellett neki sokat magyarázni. 2005 óta pedig mindenféle divatcég felkérte már, és nemcsak Törökországban, de máshol is kedvelt volt, így került olyan nemzetközi cégekhez, mint a Sarac vagy a Network.

Neki hisznek a nők

Sok modell kap később sorozat- vagy filmszerepet, de csak nagyon kevesen vannak azok, akik bizonyítani is tudnak. Burak Özçivit tudott. Bali bégként rengeteg női rajongót szerzett Törökországon kívül is. Ahogyan a sorozat készítői akarták, Özçivit valóban tovább növelte a Szulejmán népszerűségét, és lényegesen több szerelmes levelet kapott a rajongóitól, mint a többi férfi szereplő. Ráadásul a színész népszerűségét tovább növelte, hogy a való életben is hasonlóan kitartó és szenvedélyes.

Modellből lett színesz Bali bég a Szulejmánból

Bár alkalma lenne rá, az elmúlt években hiába próbálta bárki is meghódítani, Özçivit csakis egy Ceylan Capa nevű hölgyért rajongott. Igaz, tavaly év végén azt beszélték, hogy a 25 éves modellnek viszonya volt egy zenésszel. Néhány hónap erejéig aztán újra egymásra talált a színész és Ceylan, de néhány napja megint arról írtak a török lapok, hogy ennek a kapcsolatnak befellegzett. Burak állítólag együtt nyaralt Fahriye Evcen színésznővel, s bár egyikük sem erősítette meg a hírt, de a felkapott üdülőhelyen kéz a kézben látták őket, ahogyan ez a színész Facebook-oldalán is megjelent. A Hürriyet nevű török újság  szerint pedig a pár kapcsolata már tart egy ideje, de igyekeztek titokban tartani, ameddig Özçivit hivatalosan még a másik nő párja volt.

Modellből lett színesz Bali bég a Szulejmánból
Ceylan Capa és Özçivit

Hallunk még róla

Burak Özçivit az egyik legnagyobb török reménység, akire már a világon máshol is felfigyeltek, Rengeteg szerepajánlatot kap, és biztos, hogy nem a Szulejmánban láttuk utoljára. Persze azért kíváncsi leszek, hogy a jellegzetes bajusz nélkül felismerem-e…

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon