Sztárok

Titkolják Gálvölgyi elől Bajor Imre halálát

Gálvölgyi János lányai úgy döntöttek, nem közlik apjukkal barátja halálhírét, amíg haza nem érkezik Mallorcáról.

Gálvölgyi János éppen aznap kezdte meg a nyaralását, amikor évtizedes jó barátja örökre lehunyta a szemét. A színész soha nem visz magával se telefont, se laptopot, ezért fordulhatott elő, hogy még nem értesült a tragédiáról. “Apu valóban nem tudja, hogy Imre meghalt. Szegeden rengeteget dolgozott az utóbbi időben, és anyuval már korábban befizettek a nyaralásra. Nem vittek laptopot, anya direkt nem akarta, azért hogy kikapcsolódhassanak” – árulta el Gálvölgyi lánya, Eszter a Blikknek, aki azt is megbeszélte testvérével, Dorkával, ha apjuk netalántán hazatelefonálna, akkor sem mondanak semmit.

Titkolják Gálvölgyi elől Bajor Imre halálát

Gálvölgyit és Bajort a munkakapcsolaton kívül évtizedes barátság köti össze. Számos produkcióban szerepeltek együtt, a Heti Hetesben pedig tíz éven át ültek egymás mellett, ehhez mindketten ragaszkodtak. A magánéletben is sok időt töltöttek együtt, aminek rendszerint ugratás, hatalmas nevetés lett a vége. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top