Sztárok

Ezt a műsort vezeti ősztől Berki Krisztián

Szeptember elsején saját gyártású magazinműsorban debütál az Édes Élet sztárja.

Lassan elkezdhetjük tényként kezelni, hogy Berki Krisztián igazi polihisztor: ha kell, átsétálja Magyarországot, átússza a jeges Dunát, de ha kell kaszkadőrként is megállja a helyét. És ha már úgyis mindenhez ért, hát miért ne vezethetne műsort is.

Ezt a műsort vezeti ősztől Berki Krisztián

Czippán Anett oldalán debütál ugyanis a TV2 Csoport új magazinműsorában, a FEM3Caféban, amit minden hétköznap délelőtt 9:40-től 11:40-ig jelentkezik a FEM3 csatornán. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmódtippek, gasztro rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat.

“Nagyon jó érzés, hogy a TV2 Csoport hosszú távon gondolkodik bennem és felkért erre a feladatra. Soha nem gondoltam volna, hogy majd tréningeznem kell, pedig most éppen ez történik” – tette hozzá magához képest szerényen a realityszereplő, akinek lesz azért kire támaszkodnia, hisz Czippán Anett már tapasztalt tévésnek számít.

Fotó: TV2 Sajtószoba
Fotó: TV2 Sajtószoba

“Élő műsort vezetni szép kihívás, mindketten nagyon várjuk már az első adást. Nagyon kellemesen csalódtam Krisztiánban: a próbafelvételek során kiderült, jól fogunk tudni együtt dolgozni, értjük és érezzük egymás humorát, ami nagyon fontos ahhoz, hogy jó párost alkossunk a képernyőn.”

Hogy ki lesz a másik két műsorvezető páros, akivel heti váltásban tűnnek majd fel a képernyőn, azt még nem közölte a csatorna.

A tragikus hirtelenséggel elhunyt Robin Williams lánya, Zelda Williams törölte magát a közösségi oldaláról – hogy miért határozott így, az a Hír24 cikkéből kiderül.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top