Sztárok

Az Édes Élet után tanárként keresheti a kenyérre valót Győzike

Diploma híján vendégelőadóként számítanak Gáspár Győzőre a szakképző iskolában, ahol szívesen vállalják azt is, hogy továbbképzik a showmant – írja a Bors.

Bizony jól halljátok, van egy hely, ahol azt szeretnék, hogy az újabban netes valóságshow-ban szereplő Győzike oktassa a jövő nemzedékét. Egészen pontosan a jövő henteseit, merthogy hentesként tartanának igényt az Édes Élettől kirúgott Győzőre a Kemény János Műszaki és Kereskedelmi Szakképző Iskolában.

“Megfelelő végzettség hiányában vendégelőadóként adnánk neki lehetőséget az iskolánkban, de arra is van mód, hogy átképezzük ácsnak, szakácsnak vagy akár számítógép-szerelőnek is” – nyilatkozta a Borsnak Fidler Gábor, az intézmény igazgatója, aki már az évnyitó ünnepségen igényt tartana Gáspár szaktudására. “Szeretnénk, ha a tanévnyitó ünnepségen fellépne, sőt hentes végzettségével a megnyitót követő állófogadáson rá is bíznánk az ételek összeállítását, felszolgálását.”

Hogy a nyugtatók miatt kórházba kerülő showman mit szól a nem mindennapi felkéréshez, egyelőre titok, hisz éppen külföldön vakációzik családjával.

Az Édes Élet híján tanárként keresheti a kenyérre valót Győzike

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top