Sztárok

Friss: Ma megy férjhez Csézy

A Nagy Duett egykori szereplője számára igazán különlegesnek ígérkezik a szerdai nap.

Csézy ugyanis ma este már feleségként hajtja álomra a fejét. Információnk szerint az énekesnő és párja ma hivatalosan is összeköti az életét – a frigy részleteiről egyelőre nem sokat tudni, de biztosra vesszük, hogy szépen lassan az esküvővel kapcsolatos minden kulisszatitokra fény derül majd. Csézy egyébként nem tudja és nem is akarja titkolni, hogy mennyire fontos számára a 2014-es augusztus tizenharmadika, a közösségi oldalán egyértelműen a rajongói tudtára adta, hogy bekötik a fejét. Remélem, Nektek is olyan szép napotok lesz, mint ami ma rám vár!” – olvasható a bejegyzésben, amelyhez a következő videót mellékelte az énekesnő:

Mi ezúton is sok boldogságot kívánunk az ifjú párnak, reméljük, a Maldív-szigeteki nászút is hasonlóképp jól sikerül majd, mint a frigy.

Ezt olvastad már? A barátnőjét ököllel verő Curtis szíve hiába húz Újpesthez, baklövése miatt már ott sem látják szívesen – részletek a Hír24 oldalán.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top