Sztárok

Majka: “Elítélendő, amit Curtis tett”

Majka elítélendőnek tartja zenésztársa, Curtis tettét, de kitart barátja mellett.

A rapper a közösségi oldalán osztotta meg a véleményét barátja, Curtis nőverési ügyével kapcsolatban. Mint ismeretes, Curtis annyira megverte menyasszonyát, hogy a lány kórházba került. Kedd délelőtt beszámoltunk arról, hogy – a Bors információi szerint – a zenész tette súlyos következményeket von maga után, a TV2 állítólag emiatt döntött úgy, hogy nem szerződik le vele. “Korábban valóban folytak tárgyalások a szereplésével kapcsolatban, a napvilágot látott hírek miatt azonban ezek lezárultak. Mellékszereplőként két adásban láthatják a nézők, de ezek felvétele az eset előtt történt. Önálló szereplőként azonban, illetve a továbbiakban mellékszereplőként sem lesz a műsorban” –  közölte a lappal Koltay Tamás, a TV2 kommunikációs vezetője. Majka a Facebook-oldalán egy hosszú bejegyzést szentelt annak, hogy reagáljon a megjelent hírekre:

1. Curtist azonnal kitették az Édes Élet produkcióból, ahogy napvilágot láttak az ismert hírek.
Szóval: kezdjük ott ,hogy benne sem volt a produkcióban! Az a felvetés viszont igaz lehet, hogy tényleg emiatt nem lesz megállapodás. Halkan jegyzem meg egy kicsit álszentnek tűnik nyilatkozni azok fényében , hogy a műsor hemzseg azoktól az emberektől akik sikkasztási, adócsalási, kábítószeres vagy más ügyek miatt kerültek már a bíróság látókörébe. Csak nekik annyi vér se volt a pucájukba hogy beismerjék.
2. A miskolci koncertet is emiatt az ügy miatt mondták le. Én mondtam le , mert üti egymást két időpont ! A miskolci koncerttel egy időben TV2-ben is kell lennem egy élő felvételen. Nem összeegyeztethető a két dolog! Lemondtam. 3. Veszélyben van a kapcsolatunk és lehet elválnak útjaink Curtis-szel! Tudom, kicsit furcsának tűnik a média világában, de a mi kapcsolatunk nem érdekkapcsolat, hanem barátság! A barátok pedig akkor is segítenek egymásnak, mikor baj van. Curtis a legtehetségesebb fickó, akivel együtt dolgoztam az elmúlt 12évben, egy forróvérű de tiszta szívű fiú! Amit tett elítélendő, és nem helyes, de én, aki Bettivel való kapcsolatát másfél éve ismerem, egész más szemszögből látom ezt az esetet.”

Édes Élet, koncertek, barátság, munkakapcsolat ide vagy oda, véleményem szerint arra, hogy egy férfi – bármilyen okból kifolyólag – megüt egy nőt, nincs bocsánat. Nincs, és pont.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top