nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Nagyon kiakadt Fásy Ádám

Nagyon kiakadt Fásy Ádám

Nevetségesnek tartja a lemeze után kapott jogdíjak összegét.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Kiakadt Fásy Ádám és lánya, Zsüliett. A 2010-es, több ezer példányban elkelt albumuk után ugyanis szerény jogdíjakat ítélt nekik oda az Előadó-művészi Jogvédő Iroda – írja a Blikk. A 16 éves lány 383, míg apja 1269 forintot kapott.Próbapert szeretnék indítani, hogy kiderítsem, milyen elvek alapján osztják le a több milliárd forintos jogdíjalapot” – jelentette ki a mulatóssztár, aki tavasszal közös munkába kezdett Varga Viktorral. Mint mondja, nem meggazdagodni akar a jogdíjakból, hanem ki akarja deríteni, hogy miért bánnak ilyen mostohán ezzel a zenei műfajjal.

Mint a bulvárlap megtudta, az Előadóművészi Jogvédő Iroda Egyesület a jogdíjakat a közgyűlése által elfogadott szabályzat alapján osztja fel. A zenei jogdíjak felosztása pedig a kereskedelmi forgalomban kapható hangfelvételek rádiós-tévés lejátszásának gyakorisága alapján történik.

Nagyon kiakadt Fásy Ádám

Civil Díj 2019 Bakonyi csillagászok, szívószál-mentesítés, női kőművesek, kórházakban tanító tinik, focisták a gyerekekért, vonatot előző csiga… neked melyik a legszimpatikusabb civil akció? Ki a legjobb azok közül, akik végre tesznek másokért és egy élhetőbb világért? Te melyik szervezetnek adnád a közönségdíjat?


Szavazok!

Megosztás Facebookon