Sztárok

Vízimentőkkel hűsölt Marenec Fruzsi és Molnár Andi

Télen a sípályán, nyáron a vízparton ment életeket Klausmann Viktor, aki a SportKlub két csinos műsorvezetőjét vezette be a szakma rejtelmeibe.

A domonyvölgyi strandon tartott gyorstalpalót vízimentésből Marenec Fruzsinak és Molnár Andinak a szakember. “Nem fizikailag, inkább idegileg fárasztó a munkánk, hiszen folyamatosan készenlétben kell állnunk. Szerencsére nálunk kevesen szorulnak segítségre a vízben, de semmi sem érhet bennünket meglepetésként” – magyarázta a lányoknak Viktor, aki Fruzsin mutatta be, hogyan kell kihúzni a bajba jutott embert.

Fotó: Redlemon
Fotó: Redlemon

A mini “baywatch”-kiképzés után Fruzsi és Andi könnyű ebéddel vették le a lábukról a fiúkat. “Tiszai lány vagyok, rajongok a halért, annak szinte minden változatáért. Ünnepekkor nem hiányozhat a családi asztalról a halászlé, de az utóbbi időben – a diétám miatt – hétköznapokon is sokkal több halat eszem. Emiatt is meglepett, amikor azt olvastam, hogy a magyarok kevés halat fogyasztanak” – mesélte Fruzsi, aki egyik kedvencével, pisztránggal lepte meg a fiúkat és a vízimentésért cserébe, gasztrotovábbképzést tartott. “Otthon általában rozmaringgal és kockára vágott almával dobom fel az ételt, ám Andival most egy másik recept szerint, paprikás lisztbe forgatva, négysajtos, parajos krémmel készítettük el a vízimentőknek. Én általában grillezett zöldséggel fogyasztom, így a nagy hőségben is könnyen emészthető, mennyei fogás!”

“Rajongok a tengeri halakért, de ha friss és jól van fűszerezve, a ponty vagy a harcsa gyakori vendég a konyhámban” – tette hozzá Molnár Andi, aki teljes magabiztossággal állt a grillsütő mögé.

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top