nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Kórházba került Alain Delon

Kórházba került Alain Delon

Megműtötték a francia filmsztárt.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Erős hátfájással kórházba került Alain Delon. A 78 éves francia filmsztárt megműtötték, de betegségéről és állapotáról nem tudni részleteket.

A francia média értesülései szerint a színész vasárnap délután hívott mentőket elviselhetetlen hátfájdalmak miatt. A Lariboisiere kórházban nagyon komolynak ítélték meg az állapotát, és már másnapra sürgősségi műtétet írtak ki.

A színész tavaly szeptemberben – és már 2012 tavaszán is – szívritmuszavarral került kórházba, ebből kikezelték. Tavaly nem egészen egy hónappal a kórházból való távozása után már turnéra indult az Egy közönséges nap című színdarabbal lánya, Anouchka oldalán.

Lányával, Anouchkával
Lányával, Anouchkával

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon