Sztárok

Elhagyta az országot Bárdos András és Máté Kriszta

A Blikk úgy tudja, hogy a Szombat Esti Láz – A nagy félrelépés című műsorban szereplő sztárpár máshol keresi a boldogulást.

A Blikk információi szerint a népszerű híradós és családja hetekkel ezelőtt repülőre ült, de nem nyaralás céljából utazott az Egyesült Államokba. Az lap mindezt két dologra alapozza: egyrészt arra, hogy Bárdos Andrást közel egy hónapja nem lehet látni a képernyőn (a Story4 híradójában, a Hír24-ben) másrészt pedig arra, hogy az ismerőseik sem hallottak róluk hosszú hetek óta.

Az említett lap megkereste a házaspárt, ám egyikük telefonja sem volt kapcsolható. Máté Kriszta egyik barátnője Hadas Kriszta pedig meglehetősen titokzatosan nyilatkozott. “Valóban hosszabb ideje Amerikában vannak Krisztáék. Ennél többet azonban nem mondhatok. Az ő dolguk, hogy az utazásukkal kapcsolatban mit kívánnak megosztani a nyilvánossággal” – mondta. A lap egyébként tudni véli, hogy a Bárdos-Máté házaspár azért utazott az Egyesült Államokba, hogy ott kezdjen új életet ezt azonban egyelőre senki sem erősítette (de nem is cáfolta) meg.

Győzike kirúgása után a csatorna állítólag a testvérét akarta szerződtetni, de nem sikerült nekik. Részletek itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top