Sztárok

Jön a baba VV Teóéknál

VV Teo felneveli barátnője gyermekét – írja a Blikk.

A Való Világ 6. egykori játékosa korábban hallani sem akart a gyerektémáról, mostanra azonban megváltozott a véleménye – ennek minden bizonnyal köze van ahhoz, hogy párjával hamarosan szülői örömök elé néznek. A nagyobb keblekre vágyó lány a Blikk kérdésére elárulta, hogy szerelme kisbabát hord a szíve alatt.

Mindenkit megdöbbentett VV Teo

“A párom teherbe esett az előző kapcsolatából. Most nagyjából hathetes lehet a magzat, de pontosan mi magunk sem tudjuk, mert csak a napokban megyünk majd az első vizsgálatokra, ahol természetesen én is ott szeretnék lenni” – nyilatkozta az ominózus lapnak a biszex lány, hozzátéve: bár egyelőre számára is sok a kérdőjel, az biztos, hogy megtartják a babát. “Egyértelmű, hogy megtartjuk. Persze az édesapja hepciáskodik, már a mi kapcsolatunkat sem fogadta valami nagy örömmel” – mondta Teo, aki mivel hamarosan családos ember lesz, szeretne mihamarabb munkát találni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top