Sztárok

10 milliós meglepetésbulit szervezett férjének Vajna Tímea

Kaszkadőrshow-val, zsonglőrökkel, szambatáncosokkal és óriási tűzijátékkal lepte meg szülinapos férjét Vajna Tímea a budai Várban.

10 millió forintos meglepetésbulit szerveztek Andy Vajna 70. születésnapjának megünneplésére. A kormánybiztos 31 éves felesége, Vajna Tímea – aki nemrégen Szardínián nyaralt a barátnőivel és a párjával – teljes titoktartásba burkolózva készítette elő a nem akármilyen partit – írja a Blikk. Kibérelte a budavári Oroszlános udvart, ahová 100 fős vendégsereget hívott meg. Ráadásul férjét egy látványos, hollywoodi filmeket idéző, gigantikus show-val lepte meg: a kaszkadőrök a James Bond-filmek egyik ismert jelenetét elevenítették fel. A kaszkadőrshow mellett zsonglőröket és szambatáncosokat is meghívtak, valamint hatalmas tűzijátékkal is készült férjének Vajna Tímea, akinek egyelőre szertefoszlottak színésznői karrierről szőtt álmai.

A vendégek között ott volt a cipőtervezésbe kezdő Dobó Kata, a producer egykori kedvese, illetve Sarka Kata és férje, Hajdú Péter is. Andy Vajna pedig lovas kocsin érkezett nejével a meglepetésbulira. 

A buliról készült képeket itt lehet megnézni.

Vajna Tímeáról készült képgalériánkat pedig itt nézheted meg:

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top