Sztárok

Kiderült, ezért volt zavart állapotban Győzike

A showmant 3 napig kezelték a Merényi Gusztáv Kórház addiktológiai osztályán.

Gáspár Győző azt állítja: rendkívül megviseli a TV2 elleni szópárbaja, s emiatt került pszichiátriára, ahol 3 napig kezelték. A showman – akit az Édes Életből kirúgtak, mert a csatorna szerint durván szidalmazta, és rángatta az egyik stábtagot, s ezt videofelvétel is bizonyítja – elküldte a Blikknek a Merényi Gusztáv kórházban kapott zárójelentését, amiből kiderül, mi baja volt pontosan.

Az orvosi dokumentum szerint Győző az addiktológiai rehabilitációs osztályon kezelték. Az itt végzett vizsgálatok pedig nyugtatók és altatók káros használatát, bipoláris zavar tüneteit, valamint érzelmi funkciók és napi rutinfeladatok elvégzésének enyhe problémáját állapították meg. Azaz Győzike véletlenül vagy akár szándékosan, de gyógyszerekkel tömte tele magát, hogy megnyugodjon, de ez rosszul sült el.

“Kezelés alatt állok, aludni sem tudok, és már az incidens előtti napokban is idegi problémáim voltak. Tönkretettek, előre kitervelten így rúgtak ki!” – állítja az RTL Klubnál újra kopogtató showman, aki becsületsértésért és rágalmazásért feljelenti a TV2 szerkesztőjét.

Kiderült, ezért volt zavart állapotban Győzike

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top