nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Így romantikáztak Sarka Katáék – videó

Így romantikáztak Sarka Katáék – videó

A Mokka stúdiójában mesélt megismerkedésük nyolcadik évfordulójáról Sarka Kata.
Avatar
Z.A.
f Ajánlom

Minden évben visszatér férjével, Hajdú Péterrel Balatonföldvárra Sarka Kata, ahol nyolc évvel ezelőtt az akkor már ismert tévés elkérte a mindössze 19 éves lány telefonszámát.

“A gyerekek nem voltak velünk, most is a nagymamájuknál nyaralnak. Kettesben elmentünk ugyanarra a helyre, ahol nyolc éve voltunk, ugyanannál az asztalnál ültünk, és felelevenítettünk mindent. Vicces volt, mert én az apukámmal voltam ott akkor, ő pedig az akkori barátnőjével, mégis odajött, és elkérte a számom” – mesélte boldogan Tatár Csillának a Miss World Hungary főszervezője, akit édesapja kezdetben óva intett Hajdútól.

“Érdekes, hogy amikor én először megláttam, akkor csak az jutott eszembe, hogy tévés, de nem tudtam hova tenni, csak azt tudtam, hogy ismert ember. Amikor sétáltunk hazafelé, édesapám csak annyit mondott: de kislányom, édesanyáddal egyidős a barátnője, hogy gondolod?”

 

Végül mégis őket igazolta az élet, hisz két gyermekükkel boldog családi életet élnek.

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon