Sztárok

Egy amerikai lap állítja: Katalin hercegné elvetélt

Az amerikai Globe magazin már sokszor túlzásba esett, most azonban tényleg nagyon elvetette a sulykot: ízléstelen dolgot állít címlapján Katalin hercegnéről.

Két hete több külföldi lap is kész tényként közölte, hogy hetek vagy akár napok kérdése, és a királyi család hivatalos közleményben tudatja, érkezik György herceg kistestvére. Ezt pedig arra alapozták, hogy Katalin hercegné egykori iskolatársa, Jessica Hay, aki előző várandósságát is elpletykálta, megint előállt a farbával: Katalin és Vilmos második gyermeküket várják, bármikor bejelenthetik a nagy hírt.

A közlemény azonban elmaradt, a Globe magazin pedig tudni véli, hogy a jól értesült “barátnő” egyáltalán nem tévedett, sőt egy neve elhallgatását kérő informátorra hivatkozva tényként közli, hogy a hercegné elvetélt második gyermekével. A magazin szerint július elején Katalin furcsa rosszullétre kelt, amiről először azt hitte, normális, később azonban rájött, hogy baj van. A család orvosa nem sokkal később megállapította a vetélést. A Globe arról is ír, hogy az informátor szerint Katalin bizakodva tekint a jövőbe, és mihamarabb szeretnének újra próbálkozni.

Mivel sem a királyi család, sem egyik hiteles hírportál sem erősítette meg a feltevést, ráadásul a nemzetközösségi játékokon Katalin óriási mosollyal az arcán, boldogan ugrándozva próbálta ki a játékokat, így nyilvánvaló, hogy a gyakran címlapján hazugságokat közlő lap most is csak a példányszámát akarja növelni, ám ezúttal túl messzire mentek.

Megnézem
Összes kép (1)
Megnézem
Összes kép (1)
Megnézem
Összes kép (1)
Megnézem
Összes kép (1)

Győzike irigység- és intelligencia-központ nyitását tervezi, ahol ő is oktatni fog. Részletek itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top