Sztárok

Beszólt a rosszakaróinak Rubint Réka

Rubint Réka a közösségi oldalán reagált az őt ért támadásokra.

Ha valaki, akkor az ismert fitneszedző aztán tényleg jó példát mutat a követőinek, minden rajongóját arra próbálja meg buzdítani, hogy – hozzá hasonlóan – iktassák be a rendszeres mozgást az életükbe. Rubint Réka egyébként igazi megszállott ( a szó pozitív értelmében), mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy ha esik, ha fúj, akkor is egy kiadós futással indítja a napot. Na, és itt jön az érdekes rész, merthogy a fitneszlady – velem ellentétben – nem 4-5 kilométereket fut egy nap, hanem jóval többet – igen ám, de vannak, akik mindezt nem hiszik el neki.

Elképesztő, tudjuk, de Réka egyes követői nemrég az egyik, futós fényképe alatt megjegyezték, hogy biztosan dublőrt (igen, jól olvastátok) alkalmaz, aki lefutja helyette a távot, neki pedig csak annyi dolga marad, hogy büszkén pózoljon az időt és megtett távot mutató órával. Most elképzelem, hogy ennek mennyi a valószínűsége: nulla, egyébként is, szerintem annak, aki nem mozog minden nap, nemigen van ilyen teste. Mindenesetre, Réka nem hagyta annyiban a dolgot, és a minap – egy igencsak frappáns képkiírás kombóval – reagált a rosszindulatú találgatásokra a közösségi oldalán. “A dublőreim megszomjaztak. Nagyon meleg van” – írta Réka, aki egy olyan képet csatolt a bejegyzéséhez, melyen két futópartnere látható.

Rubint Rékáról és Schobert Norbiról készített galériánkat itt megnézheted:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top