Sztárok

Babát vár Zoe Saldana – galéria

Szerdán még csak találgatták a külföldi lapok, vajon tényleg babát vár-e az Avatar című film sztárja, aki új filmje premierjén jelent meg gömbölyödő pocakkal.

A gyönyörű színésznőt látva, aki tavaly ment hozzá 36 éves párjához, mindenki azonnal összesúgott, vajon várandós-e. Nem is váratott sokáig a válasz, Zoe ugyanis sajtósán keresztül megerősítette a Hollywood Reporternek, hogy túl van az első trimeszteren. Bár az oldal később minden magyarázat nélkül eltávolította a cikket, addigra több hírportál, köztük a Harpers Bazaar, a Daily Mail és US Magazine is átvette, utóbbinak egy névtelen forrás is nyilatkozott: “Zoe valóban a harmadik hónapban jár, de csak akkor fog kiállni a hírrel a nyilvánosság elé, ha kész rá.”

Mindenesetre A galaxis őrzői hollywoodi premierjén már egyértelmű utalásokat tett, amikor keze a pocakjára tévedt, arról nem beszélve, hogy a karcsú színésznő, hacsak nem egy jó csülkös bablevest evett a bemutató előtt, akkor tagadhatatlanul várandós.

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top