Sztárok

Szabó Zsófi: a hit nagyon sokat ad

Vasárnap este Szabó Zsófi is tiszteletét tette a szépségkirálynő-választás utáni bulin. Bár szeretett volna a háttérben maradni, ez nem sikerült, a fotósok azonnal kiszúrták. Ugyan nem szeretett volna főszereplővé előlépni, mégis készségesen mesélt nyári terveiről.

Nehéz időszakon van túl Szabó Zsófi, de mostanra teljesen összeszedte magát, és új életet kezdett. A szépségkirálynő-választás utáni bulira csinosan, fekete koktélruhában és tűsarkú cipőben érkezett. Egész este mosolygott és mindenkivel kedvesen elbeszélgetett. Nekem nyári terveiről és Instagram-oldalán indított mozgalmáról mesélt. “Most egy nagy kalandtúrára készülök, de erről egyelőre nem szeretnék beszélni, majd hamarosan minden kiderül. Sportolással, olvasással telik a nyár, és újra leültem a zongora mellé. Nyolc évig zongoráztam, és úgy éreztem, eljött az ideje, hogy felfrissítem a tudásom. Sok az időm, belefér minden, őszre szeretnék még értékesebb emberré válni ezektől a dolgoktól, és szeretném, ha még több lenne a tudásom.”

Fotó: Ruff István
Fotó: Ruff István

A Jóban Rosszban színésznője Hajdú Péter Frizbi című műsorában mesélt először az édesapja elvesztése utáni gyászidőszakról és arról, hogy bár rengetegen kopogtattak az ajtaján, ő még a legközelebbi barátaitól is elfordult. Aztán egyszer meghallotta a kopogtatást, és újra beengedte az embereket az életébe. Ennek köszönhetően indított mozgalmat közösségi oldalán, ahova napi szinten tölt fel valamilyen pozitív élethelyzetet megörökítő fotót, amivel üzenni szeretne: ha segítségre van szükséged, fogadd el, mert a legszörnyűbb helyzetekből is van kiút. “Nap mint nap olyan leveleket kapok, amik össze sem hasonlíthatóak az eddigiekkel. Eddig is sokan írtak nekem, de most olyan sorsok, olyan történetek találnak meg, amikből egyet-egyet is nehéz feldolgozni, nemhogy több százat. Nagyon nagy lett az aktivitás az oldalamon, ez nem generált, ez nem csinált, ez száz százalékban én vagyok. Menni kell előre, és hidd el, a hit az nagyon sokat ad!”

Megnézem
Összes kép (1)
Megnézem
Összes kép (1)
Megnézem
Összes kép (1)
Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top