Sztárok

Gáspár Győzőt kirúgták, mert megrángatta a TV2 munkatársát

A TV2 befejezi a forgatást Gáspár Győzővel.

A TV2 közleménye: 2014. július 23-án, az Édes Élet forgatásán Gáspár Győző megrángatta és durván szidalmazta a műsor stábjának egyik hölgy tagját. Kollégánkat csak a helyszínen tartózkodó férfi munkatársak beavatkozása óvta meg a további bántalmazástól.

A TV2 Csoport kiáll munkatársai mellett, és határozottan elítéli az erőszak minden formáját, legyen az verbális vagy fizikai. Éppen ezért a történtek miatt azonnali hatállyal beszüntetjük a közös munkát Gáspár Győzővel.

UPDATE: Felhívtuk Gáspár Győzőt, aki kedvesen közölte, hogy  ő bizony nem tud ilyenről. Jelenleg is az Édes Életet forgatja, nem bántalmazott senkit, és úgy tudja: nem rúgták ki.

Valaki elküldhetné a TV2 sajtóközleményét Gáspárnak is. Látjuk már, miről fognak szólni a hírek a következő egy hétben. Közben reménykedünk abban, hogy mindez nem egy műbalhé, mert ahhoz a húzáshoz akár fizikai, akár verbális erőszakot felhasználni talán nem kellene.

Gáspár Győzőt kirúgták, mert megrángatta a TV2 munkatársát

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top