Sztárok

Nagy felháborodást keltett kijelentésével Szinetár Dóra

Komoly vihart kavart Szinetár Dóra, akinek kijelentését nem vette jó néven Korda György és Balázs Klári – írja a Bors. Szinetár Dóra pedig a Facebookon reagált a hírre.

Nemrég jelentette be Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán, hogy hamarosan a színpadon is elválnak útjaik. A színésznő a Mokkában azzal indokolta döntését, hogy nem akartak a Korda György – Balázs Klári-páros sorsára jutni. Szinetár Dóra ezzel a kijelentésével azonban sokaknál kiverte a biztosítékot – írja a Bors. “Bár nagyon szeretem és tisztelem Kordáékat, nem szeretnénk úgy végezni, mint ők. Szeretnék én önálló Balázs Kláriként is létezni” – nyilatkozta a Mokkában Szinetár Dóra. “Szerintem Szinetár Dóra nem ezt akarta mondani, rosszul fejezte ki magát… Mi a mai napig inspiráljuk egymást, arról nem is beszélve, hogy nálunk nincsenek képességbeli különbségek. Sőt Klárika ma már jobban énekel, mint én! Nem bánom, hogy a nevünk összeforrt… Szerintem Dóra soha az életben nem lesz már olyan népszerű, mint Bereczki Zoltánnal volt. Kívánom, hogy ne legyen igazam” – mondta Korda György. 

FRISS: Szinetár Dóra a Facebook oldalán reagált a Bors hírére.

“Bár nem szokásom a sajtóban megjelent cikkekre itt (vagy bárhol) reagálni, most mégis megteszem. Szüleim úgy neveltek, és ehhez 37 éve tartom magam, hogy ne bántsak senkit, ne “szóljak be” senkinek.
Most sem tettem. Ha valaki veszi a fáradtságot, és visszanézi a TV2 Mokka című műsorának múlt keddi adását, az láthatja, hogy nem negatívan beszéltem a Korda György-Balázs Klári házaspárról, hanem Vujity Tvrtko kérdésére válaszolva annyit mondtam, nem szeretnénk (Bereczki Zolival) hasonló “egymás-nélküliséget nem ismerő” helyzetbe kerülni. Azt is elmondtam, és továbbra is fenntartom, hogy szeretem és tisztelem Korda Györgyöt és Balázs Klárit, és semmiképp sem szerettem volna őket (sem) megbántani. Jelen történet -mint az elmúlt években oly sok más is- a bulvársajtó által felfújt, rosszindulatú próbálkozás, semmi több. És nem összeegyeztethető sem az erkölcsi normával, ami szerint élek, sem a világnézetemmel.
Ezt most fontosnak tartottam elmondani.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top