Sztárok

Benkő László rágalmazás miatt perelné a taxist

Egyre zavarosabb a történet az Omega együttes két zenészének megverése kapcsán – írja a Bors.

Ahogy arról tegnap mi is beszámoltunk, a hétvégén az Omega együttes két tagját, Benkő Lászlót és Debreczeni Ferencet állítólag megverte egy taxis. Azóta azonban a taxis is megszólalt, aki mást állít – írja a Hír24. “Benkő behajolt az ablakon, káromkodva elküldött a balfenékre, és közölte: nem kérik a taxit. Azt kifogásolták, hogy sokat kellett várniuk. Teljesen részegek voltak. Én beszóltam a központnak, hogy nem veszem fel az utasokat, mert nincsenek olyan állapotban. Benkő erre átjött a vezetőoldali oldalra, és megpróbálta kinyitni az ajtót. Nem sikerült neki a központi zár miatt, így a letekert ablakon megütött. Fonákkal arcon vágott. Kiszálltam, mire mindketten rám támadtak. Ezután védekeztem” – mondta H. Zoltán a Class Fm-nek, aki a Borsnak nem kívánt nyilatkozni.

Máshogy emlékeznek vissza Benkő Lászlóék

“A taxis hazudik! Nem voltunk ittasak, és nem én ütöttem először. Hogy is üthettem volna… Húsz perce vártunk már az autóra, ez idő alatt többször reklamáltunk a diszpécsernek. Nyilván sürgettük, így csak arra tudok gondolni, hogy a sofőrnek már ez sem volt ínyére… Ciki közölte vele, hogy már nem kérjük a fuvart. Ekkor a férfi még az autóban ült, és letekert ablakból ütötte meg Cikit. Amikor láttam, hogy nagy a baj, a másik oldalról a segítségére sietettem, és rászorítottam a taxisra az ajtót, hogy ne tudjon kiszállni. Sajnos nem sikerült… Szó szerint összevert minket” – mondta Benkő László, aki fontolóra veszi, hogy beperli a taxist állításai miatt.

Benkő László rágalamzás miatt perelné a taxist

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top