Sztárok

Ezt hagyja az utolsó pillanatra Varga Iza

Varga Izabella a spontaneitás híve: a színésznő azt mondja, nem szereti előre megtervezni a dolgokat.

Legalábbis nem mindent – a nyaralásokat például nem. “Mi ebből a szempontból mindent az utolsó pillanatra hagyunk: a férjemmel (Lendvai Zoltán rendező – a szerk.) azon a véleményen vagyunk, hogy akár a rossz időjárás, akár mondjuk egy betegség a családban keresztülhúzhatja a számításainkat, így sohasem tervezzük meg előre a vakációt. A last minute utakat részesítjük előnyben, de arra is volt már példa, hogy nyaralás helyett inkább itthon maradtunk, és a kertünkben, a barátaink társaságában pihentünk” – nyilatkozta a Nők Lapja Cafénak Varga Iza.

Az RTL Klubon futó Barátok közt című sorozat dr. Balogh Nórája ezt követően elmesélte, hogy a vakációt illetőleg persze vannak elképzeléseik. “A férjem által rendezett két darabnak hamarosan kezdődnek a felújító próbái, így Balatonföldváron és Egerben biztosan eltöltünk majd néhány napot a családdal. Emellett én nagyon szeretnék hazalátogatni a Vajdaságba, rég volt alkalmam hosszabb időt eltölteni az ott élő rokonaimmal. Egyelőre ezek a dolgok fixek, de van még egy szabad hetünk, amellyel szabadon »garázdálkodhatunk«.”

Mint Izától megtudtam: a Barátok közt színészei jelenleg a szabadságukat töltik – ki így, ki úgy próbálja meg kipihenni az elmúlt hónapok fáradalmait. “Azt mondhatom, hogy mi az aktív és a passzív pihenést egyaránt kedveljük a családdal: ugyanúgy szeretünk kirándulni, horgászni és múzeumokat, kiállításokat meglátogatni, mint feküdni a parton vagy olvasni egy fa árnyékában” – mondta Iza, aki az élete egyes történéseit rendre megosztja rajongóival a hivatalos közösségi oldalán. Egyik korábbi cikkünkben beszámoltunk nektek arról, hogy Varga Iza nevével csúnyán visszaéltek a Facebookon. Sajnos elírás történt, ezért utólag is elnézést kérünk, eredeti Facebook oldalát ezen a linken követhetitek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top