Sztárok

Gyurcsík Tibor ellopta Nagy Feró autóját!

Az X-Faktor egykori mentora egy cabrióval lett szegényebb.

 A szlovák X-Faktor harmadik helyezettje egy videoklip-forgatás keretein belül lovasította meg Nagy Feró cabrióját.

A dal címe One night lover, a klip pedig arról szól, hogy van három átlagos srác – a szlovák X-Faktor győztese, a második helyezett, és én, a harmadik helyezett -, akik egyszerű, hétköznapi munkát végeznek, de borzasztóan unják, és azt szeretnék, ha végre történne valami érdekes is az életükben. Ráadásul, a hullámok összecsapnak a fejük felett, nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy azt előre eltervezték, ennek hatására pedig elhatározzák, hogy kitörtének a szürke hétköznapok fogságából –  mondta el a Nők Lapja Cafénak Gyurcsík Tibor, hozzátéve: a videoklip – magyar viszonylathoz képest – igencsak magas költségvetésű, körülbelül 5 millió forintba kerül. Celeste Buchkingham egykori mentoráltja egyébként egy londinert alakít a produkcióban, aki – egy hirtelen ötlettől vezérelve – ellopja az egyik vendég autóját.

Gyurcsík Tibor ellopta Nagy Feró autóját!

Megérkezik Nagy Feró, odaadja a cabrio kulcsait, majd besétál a hotelbe. S bár ő azt hiszi, hogy az autója jó kezekben van, valójában megtörténik a legrosszabb, amitől minden autótulajdonos fél, hiszen eltulajdonítom a tűzpiros járgányát – nevetett Tibi, és végezetül azt is elárulta, hogy a forgatás nem zajlott zökkenőmentesen. –  Feró autós jeleneteit egy drón (kamerás helikopter, amelyet forgatásokon is szokás használni – a szerk.) segítségével forgattuk le, ami sajnos beleesett a vízbe, így az aznapi felvételek elvesztek. Először nem is tudtuk, hogyan mondjuk meg Ferónak, hogy kárba veszett a munkánk, de természetesen tudtam, hogy előbb-utóbb színt kell vallanom. Feró szerencsére egyáltalán nem volt mérges, tudta, hogy önhibánkon kívül történt a dolog. Pénteken – annak köszönhetően, hogy Feró vérprofi volt az aznapi jelenetek közben – még arra is jutott időnk, hogy újra felvegyük a megsemmisült jeleneteket.”

Tibiék három városban, Budapesten, Pozsonyban és Prágában forgatják le a nemzetközi produkciót:

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top