Sztárok

Most már biztosan jogi útra tereli az RTL Klub Ördög Nóra ügyét

Már csak a jogi osztályon állnak szóba az RTL Klubnál Ördög Nórával – írja a Blikk.

A Blikk információi szerint eldőlt, jogi úton folytatódik tovább a harc Ördög Nóra és az RTL Klub között.Nekünk már nincs miről beszélnünk egymással. Az egész ügyet átadtam a jogászoknak. Ha engem keresne itt, akkor azt a választ kapná, hogy forduljon a jogászunkhoz. Megsértette a szerződését, nyilvánvaló, hogy nem tehette volna azt, amit tett” – mondta Kolosi Péter. “Nem először fordul elő a kereskedelmi televíziók történetében, hogy egy műsorvezető vagy más munkatárs az egyiktől a másikhoz szerződik. Ördög Nóra mint a TV2 műsorvezetője minden tekintetben számíthat a támogatásunkra” – mondta György Bence, a TV2 marketing- és programigazgatója. Ördög Nóra nem kívánt nyilatkozni az üggyel kapcsolatban, ami talán valahol érthető is, hisz bármelyik pillanatban megszülheti második gyermekét. Lehet őt szeretni, nem szeretni döntése miatt, azonban csak meg kellene várni, hogy előbb egészségesen világra hozhassa gyermekét, mielőtt még “keresztre feszítik”. Ő maga egyébként személyes oldalán korábban így írt távozásának okairól:

Ördög Nóra: “Áruló lennék? Nem hiszem!”

“Valószínűleg nem én vagyok az első és nem is az utolsó, aki hosszú, egy helyen eltöltött idő után munkahelyet vált. És ebben nem hiszem, hogy lenne bármi furcsa.

Különösen egy olyan szakmában, ahol mindenek felett számít a megújulni tudás képessége. (Pláne az én koromban… :-)) Csak olyan dolgokban vettem részt eddig, amiben 100%-ig tudtam hinni, amiért teljes szívemmel és lelkemmel tudtam lelkesedni, mert csak így van értelme. És nagyon hálás vagyok mindenért, amit az RTL Klubon műsorvezetőként végigélhettem!

De egy ideje már érzem, hogy szükségem van új impulzusokra ahhoz, hogy biztosan ne váljak unalmassá. Először csak én kezdtem el észlelni a parányi jeleket magamon. És nem akartam megvárni, amíg más is észreveszi őket…

Képernyősként az arcommal, a személyiségemmel képviselem – és így kockáztatom is  – több 100 ember munkáját. Lépnem kellett.

Áruló lennék? Nem hiszem. Igen, nagyon sokat kaptam és tanultam, amiért cserébe én is szolgáltam 13 éven keresztül: szorgalmasan toltam előre a műsorok szekerét gyakornokként, szerkesztőként, műsorvezetőként, arcként.

Miért nem kezdtem korábban tárgyalni a főnökeimmel? Mert a döntésem egyáltalán nem alku kérdése volt. Nem is szerettem volna erre használni ezt a helyzetet.

Mérlegeltem, döntöttem, és azonnal jeleztem is. Ezért lehetett váratlan. Pontosan tudom, mi áll a szerződésemben, és vállalom is minden fronton a következményeket a benne foglaltak szerint.

Életem legnehezebb napja volt a tegnapi. De nem is számítottam másra. 13 évet lezárni pokoli. És megúszhatatlan a fájdalom, legalábbis a részemről.

Szerencsére eddig sem a képernyő sarkában álló betűkkel dolgoztam együtt, hanem emberekkel, akik sokkal inkább a barátaim, mint a kollégáim. És azok is maradnak.

És most lesznek új kollégáim, aztán, remélem, idővel új barátaim is, új energiák, új hatások, új műsorok, új izgalmak a TV2-nél.

Mindezek előtt pedig egy új gyerekem és egy új helyzet Micivel 🙂 Az, hogy a jövőmről gondolkodom, az is csak róluk szól. És akkor is ők lesznek a legfontosabbak, amikor már dolgozni is fogok, értük, értünk. De addig még hosszú, nyugodt, békés hónapok vannak hátra, amit csak a családommal tölthetek.

Boldog vagyok!

Mert a változás jó!

A zivatar meg gyorsan elül. Mert azért nem akkora történet ez…

Találkozunk ugyanúgy a “dobozban”, csak egy gombbal arrébb!

 Nóri

Ördög Nóráról készült képgalériánkat, itt megnézheted:

Megnézem
Összes kép (1)

Nóra döntése nemcsak főnökét, kollégáit is váratlanul érte. Hogy ki hogy reagált, arról itt tudhatsz meg részleteket!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top