Sztárok

A nap lúzere díjat kapja: a maláj gép lelövése után viccelődő Jason Biggs

Eddig is tudtam, hogy a hollywoodi sztárok közül sokan nem az eszükről híresek, ám az Amerikai pite sztárja most végképp bizonyította: humor és intelligencia nem járnak kéz a kézben. A maláj gép katasztrófája után próbált nagyon vicces lenni, ám követői gyorsan helyretették. Ha nem is sokkal, de egy kicsivel mégis többet néztem ki belőle. Tévedtem.

Csütörtök este, egyelőre meg nem erősített információk szerint oroszbarát szakadárok kilőtték a Malaysian Airlines Boeing–777-es utasszállító gépét, 280 utassal és 15 fős személyzettel a fedélzetén. A tragédia, amit senki sem élt túl, sokkolta az egész világot.

Kivéve Jason Biggs amerikai színészt, aki egy nagyon ízléstelen kiírással kommentálta a történteket Twitter-oldalán. “Van valaki, aki megvenné a Malaysian Airlines törzsutaskártyámat?” – írta néhány órával a terrortámadásnak minősített eset után – tette közzé a TMZ.

A nap lúzere díjat kapja: a maláj géplelövés után viccelődő Jason Biggs

Követői azonnal lecsaptak rá, és ízekre cincálták a színészt, jogosan. Nyomdafestéket nem tűrő jelzőkkel illették, ám Biggs még ekkor sem húzta be fülét-farkát, inkább visszaszólt. “Most őszintén, ti, lúzerek mindig találtok valami sz*rt, amibe bele tudtok kötni. Bombázzatok mást a problémáitokkal.” Ám a Pite-sorozat sztárja még ezek után sem kapcsolt, hogy be kéne fogni a száját, és még tovább ekézte az őt ekézőket: “Hé, ti s*ggfejek! Ez csak poén!”

Azóta persze már törölte a vérlázító posztokat, és bocsánatot kért mindenkitől. “Hé, mindenki. Szóval töröltem a korábbi posztokat. Sokakat megbántottam, pedig nem volt szándékomban. Mindenkitől elnézést kérek. Ez egyértelműen egy szörnyű tragédia, és ahogy mindenki, úgy én is nagyon szomorú és dühös vagyok miatta. Együttérzésemet küldöm az áldozatok családjainak. Utóirat: senki sem kérte, hogy ezt kiírjam, egyszerűen megérettem, hogy a hozzászólásaim érzéketlennek tűnhettek, és rossz időben sütöttem el őket. Nagyon sajnálom.”

Mr. Biggs, én csak annyit fűznék hozzá: ha hallgattál volna, bölcs maradtál volna.

A nap lúzere díjat kapja: a maláj géplelövés után viccelődő Jason Biggs

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top