nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Ezért örülhet II. Erzsébet királynő

Ezért örülhet II. Erzsébet királynő

II. Erzsébet királynő anno eléggé kiborult, amikor megtudta, hogy imádott unokája, Harry herceg Cressida Bonas modellel jár.
G.Zs.
f Ajánlom

A fiatalok azóta már szakítottak (pedig eljegyzés is volt), és mindketten új vizekre eveztek: míg Harry herceg folytatja a “tökéletes barátnő felkutatása” projektjét, addig Cressida Bonas nem fogyasztja futószalagon a férfiakat, helyette inkább betör a filmiparba. Bizony, a szőke modell a minap kotyogta el az örömhírt, miszerint szerepet kapott a There’s a Monster in the Lake című, készülő mozifilmben.

“Harry hátráltatta a karrierjében, erre mostanra ő maga is rádöbbent” – mondta a lány egy nagyon jól értesült barátja a Hello Magazinenak. Ha hihetünk a híreknek, akkor Cressida egy farkast fog alakítani a filmben, és állítólag nagyon örül ennek a szerepnek. II. Erzsébet királynő is örül a hírek szerint, csak ő éppen annak, hogy Cressida már nem a családjuk tagja.

Ő itt Cressida
Ő itt Cressida “farkaslány” Bonas
 
Pataky Attila két hete veszítette el édesanyját, akinek a hiánya hatalmas űrt okozott. Egy spirituális szertartáson azonban még egyszer beszélhetett vele. Részletek itt!
Megosztás Facebookon