Sztárok

Különleges nyárral készül meglepni kislányát Gombos Edina – galéria

Bár az időjáráson nem mindig látszik, de már javában tombol a nyár: a meleg hónapokat mind a civil, mind az ismert emberek igyekeznek tartalmasan eltölteni.

Bár a legtöbben a Balaton-parton vagy épp egy tengerparton fekve próbálják meg kipihenni az elmúlt hónapok fáradalmait, szép számmal akadnak olyanok is, akik aktívan, kirándulással, biciklizéssel töltik a szabadidejüket. Gombos Edina és családja az utóbbiak táborát erősíti: a TV2 műsorvezetője azt mondja, számukra – bizonyos szempontból – minden hétvége nyaralás.

Az elmúlt időszakban rengeteg helyen megfordultunk, Dobogókőtől kezdve Velencén át a Balatonig mindent körbejártunk – na, persze még rengeteg felfedezetlen terület van, amelyeket igyekszünk megismerni” – mondta a Nők Lapja Cafénak Gombos Edina. Az Aktív műsorvezetője kérdésemre azt is elárulta, ők nem nyaralni, inkább telelni szeretnek, a hideg hónapok alatt mindig elmennek melegebb éghajlatra.

A férjem, Alberto kubai, ezért sokan azt gondolják, ha utazunk, akkor biztos a családjához megyünk, pedig ez csak ritkán van így. Imádunk különböző országokat felfedezni, más kultúrákat megismerni. Idén szerintem visszamegyünk Floridába, mert tavaly – a kint töltött négy hét alatt – nem volt időnk mindent bejárni” – mesélte Gombos Edina. Végezetül azt is elárulta, miért lesz igazán különleges az idei nyár kislánya, Miranda számára. “Két tábort is ígértünk Mirinek: az egyik egy intenzív úszótábor, ugyanis még csak karúszóval tud úszni, és jó lenne, ha leküzdenénk a víziszonyát, a másik pedig egy angol lovastábor, ami azért különösen jó dolog, mert az óvodában is tanul angolul. “

Galériánkban a kiránduló családot láthatod:

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top