Sztárok

Beszól rosszakaróinak Dukai Regina

Dukai Regina dalolva vág vissza az őt bántó embereknek.

A modell-műsorvezető a minap az Animal Cannibals tagjaival közreműködve készítette el legújabb dalát, amely – mint azt megtudtam – az önmegvalósítás, valamint a “ne add fel, és elérheted az álmaidat” témakörét boncolgatja. “Bárkiből lehet bármi – feltéve, ha küzd azokért a dolgokért, amelyeket szeretne elérni. Az én részem arról szól, hogy mennyi hülyeséget hordanak össze az emberről, hogy hány olyan pletyka kap szárnyra, amelyekből egy szó sem igaz. Vicces, mert bár nem kifejezetten rám írták ezt a néhány sort, abszolút mértékben passzol hozzám, a negatív kommentek, vélemények sajnos engem sem kerülnek el” – nyilatkozta a Nők Lapja Cafénak Dukai Regina, hozzátéve: a hétvégén már a videoklipet is leforgatták az említett nótához.

Beszól a rosszakaróinak Dukai Regina

A jeleneteim nagy részét a balatonboglári kilátóban vettük fel, az első néhány percben nem volt őszinte a mosolyom, ugyanis borzasztó tériszonyos vagyok, de a profi csapat hamar feledtette velem ezt a félelmemet” – nevetett Regi. A falatnyi bugyiban pózoló modell végezetül azt is elárulta, hogy a legmerészebb álmában sem gondolta volna, hogy egyszer lehetősége lesz együtt dolgozni Qka MC-vel és Ricsipível.

1996–97 környékén a testvéremmel, Gergővel óriási raprajongók voltunk, mindig jártunk a Fila Rap Jamre, ahol rajongva kértünk autogramot a fiúktól. Képzeld, anyukám pont múltkor találta meg azt a kazettát, amit anno még aládedikáltak nekem Qkáék. Számomra ők igazi példaképek, felnézek rájuk, már csak azért is, mert rengeteg dolgot tettek le az asztalra. Bármire kértek volna fel, azonnal elvállaltam volna.”

Dukai Regina nemrég Törökországban pihent, itt megnézheted, mivel töltötte az idejét Belekben:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top