Sztárok

Botrányt okozott Britney Spears

Az ember azt hinné, hogy Britney Spears már nem tud – az eddigieknél nagyobb – botrányt okozni, de ő újra és újra bebizonyítja, hogy bizony van még meglepetés a tarsolyában.

A durva divatbakit ejtő Britney-t ezúttal a TMZ portál hozta egészen kínos helyzetbe: az internetes oldal információi szerint az énekesnő fizetés nélkül távozott egy étteremből. Ejnye. Britney állítólag a testőrével érkezett az ominózus helyre, ahol jókat ettek-ittak, majd leléptek anélkül, hogy rendezték volna a számlát. “Britney azt mondta, hogy a testőre fogja rendezni a cechet, ez azonban nem történt meg” – mondta az étterem egyik dolgozója a lapnak. A mostanában inkább botrányaival, semmint dalaival címlapokra kerülő énekesnő állítólag cefetül érzi magát a történtek miatt, és jól meg is mondta a magáét a testőrének.

A teljes igazságot valószínűleg sohasem tudjuk meg, de – mivel nagyon szeretjük Britney-t, és jót akarunk neki – a következőt javasoljuk neki és a testőrének:

Botrányt okozott Britney Spears

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top