Sztárok

Így él Halit Ergenç a Szulejmán után

Az elmúlt években sok cikk jelent meg arról, hogy a Szulejmán sorozat komolyan próbára tette Halit Ergenç magánéletét. Most feleségével, Bergüzar Korellel annyi időt akarnak együtt tölteni, amennyit csak lehet, és nem akarnak a munkára gondolni legalább egy hónapig.

Sokatmondó videót tett fel a Facebook-oldalára Bergüzar Korel: a vakációjuk másnapján Cesméből a férjével és a kisfiukkal elindultak a török Riviéra felkapott üdülőhelyére, Fethiye városába, közben a kocsiban a Happy című szám szólt. A vidám nyaralás csak nemrég kezdődött, de Halit Ergenç felesége boldogabb nem is lehetne – erről tanúskodik az is, hogy pár nap alatt tucatnyi képet töltött föl a közösségi oldalakra. Néha éppen a közös családi ebédekről, vagy amikor találkoztak egy ismerősükkel.

 

 

Végre újra együtt!

A Szulejmán forgatása nemrég véget ért, Bergüzar is nyári szünetet tart, és így hosszú idő után kisfiukkal, Alival lehetnek mindketten. A sorozat sikere óta gyakorlatilag csak rövidebb időre tudott a házaspár elszakadni a munkától, ami megviselte a kapcsolatukat. Fel-felröppent a pletyka, hogy Ergenç és Korel is félrelépett, de most teljesnek tűnik a családi béke. A megjelent fotókon is jól látszik, hogy Ergenç valósággal megkönnyebbült, mert a Szulejmán forgatása rengeteg energiáját felemésztette.

Így él Halit Ergenc a Szulejmán után
Rajongókkal a nyaraláson

Halit lassan a régi

Ami pedig azt illeti, rájuk is fér a kikapcsolódás. Nem is kell magyaráznia Korelnek, hogy mennyire kimerült, elég csak ránézni a nyaralás előtt készült fotóira. Ellenben a színész már régen nézett ki ennyire jól. A sorozat végeztével levágathatta hatalmasra nőtt szakállát, ennek örömére lefotóztatta magát a borbélyával. Halit kisfia annak idején alig ismerte meg a sztárt szakállal, most azonban már el sem tudja képzelni nélküle. A színész azonban idővel szeretne teljesen megszabadulni a szakállától, nem utolsósorban azért, mert borostásan sokkal fiatalabbnak tűnik.

Így él Halit Ergenc a Szulejmán után
A színész és a fodrász

Ilyen a férfibarátság

A GQ magazinnak készített exkluzív fotósorozathoz hasonló a Szulejmán forgatása alatt nem készült a szereplőkkel. A magazinnak sikerült a sorozat utolsó évadának legfontosabb férfi szereplőit összetoboroznia egy szokatlan fotózáshoz, közben pedig arról beszélgettek, hogy mennyire jó hangulatban végezték a munkát, az idők során baráti társasággá kovácsolódtak. “Tudtuk, hogy van, akinek mennie kell, a történelmi tények nem okoztak meglepetést. De minden alkalommal fájdalmas volt a búcsú, például amikor Ibrahim elhunyt” – mesélte Halit.

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top