Sztárok

Bombázó! Elképesztően jól néz ki Hosszú Katinka – fotó

Rá sem ismerni a világklasszis úszónőnkre!

Hosszú Katinka a tőle megszokott úszódressz, -sapka és -szemüveg helyett sminkben, felékszerezve, csodálatos ruhakölteményben állt a kamera elé, mégpedig egy balatoni vitorlás fedélzetén.

A 200 és 400 m vegyes világbajnoknője – aki tavaly nyáron ment férjhez amerikai származású kedveséhez, edzőjéhez, Shane-hez – Debrecenből üdvözölte közösségi oldalának rajongóit ezzel a gyönyörű fotóval, ami viszont még a Balatonon, a – tömeges fertőzéssel végződő – Magyar Úszás Napján készült. “Mi már itt vagyunk Debrecenben. A jövő héten itt lesz az országos bajnokság, addig itt készülünk, meg a verseny után még egy hétig itt maradunk edzőtáborozni” – üzente a szurkolóknak.

Forrás: Hosszú Katinka / Facebook-oldala
Forrás: Hosszú Katinka Facebook-oldala

Hosszú Katinka ugyanis részt vesz az úszó országos bajnokságon, melyet negyedszer rendeznek a cívisvárosban. Az utóbbi évek magyar sikersportágának mára világsztárrá lett képviselői július 16-től július 19-ig tempóznak a Debreceni Sportuszodában.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top