Sztárok

Vilmos herceg rákapott a szelfizésre – fotó

Hiába, a 21. század trendje a királyi családot is utolérte. Vilmos és Harry szelfivel toboroz.

Néhány héttel ezelőtt Vilmos herceget megphotobombolták egy megphotobomtolt szelfin (én kérek elnézést, ide kattintva azt is megérthetitek, hogy miről beszélek), most pedig öccsével, Harryvel, és egy fiatal műsorvezetővel, Jamal Edwardsszal készített önfotót. Most kivételesen nem öncélú a dolog, hisz jó ügy érdekében álltak össze egy csoportképre. A két királyi sarj és a tévés így próbálják buzdítani a szigetországban élő tehetséges fiatalokat, hogy jelentkezzenek a Királynő Fiatal Vezetői! névre keresztelt tehetséggondozó programba, amelynek keretében a következő négy évben 60 tehetséges fiatalt választanak ki, és támogatják munkájukat, kutatásaikat.

“Minden, amit tesztek, arra inspirál minket, hogy mi is tovább haladjunk a helyes úton, ezt nagyon őszintén mondom. Példaértékűek vagytok. Mintául szolgáltok és arra sarkalltok minket, hogy még több időt töltsünk el köztetek, veletek, hogy még több embert ismerjünk meg” – idézte Vilmos szavait az Eonline, akivel öccse is nagyban egyetért. “Vilmos és én azért vagyunk itt, hogy támogatásunkat fejezzük ki a Nemzetközösség fiatal tehetségeinek. Hatalmas köszönet azoknak, akik már csatlakoztak a programhoz. Az amit ti véghezvisztek, kivételes, ne hagyjátok abba. Ez csak a kezdet.”

Vilmos herceg rákapott a szelfizésre - fotó

 A párizsi divathéten tűnt fel az Eurovíziós Dalfesztivál nyertese, ahol modellként vonult végig a kifutón. Részletekért kattints ide!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top