nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Új szerepben mutatkozik be Puskás Peti

Új szerepben mutatkozik be Puskás Peti

Puskás Petit az eddigi pályafutása során leginkább éneklés vagy színészkedés közben láthattuk, hallhattuk, újabban azonban zsűritagként is aktívan tevékenykedik. Azt mondja, az utóbbi – a látszattal ellentétben – korántsem könnyű feladat.
Avatar
G.Zs.
f Ajánlom

A színész-énekesnek persze esze ágában sincs panaszkodni, nyilván borzasztóan élvezi, hogy – egy szépségverseny keretein belül – csinosabbnál csinosabb hölgyeket mustrálhat. Puskás Peti a szépségipar mellett egyébként hamarosan a freestyle foci világába is belekóstol, ugyanis egy ilyen jellegű rendezvényen fogja bírálni a tehetséges fiatalokat.

“De mi köze van neki a freestyle-hoz?” – merült fel bennem a kérdés beszélgetésünk előtt, és megkaptam a választ: “Elképesztően jó testem van. (Nevet.) A viccet félretéve: futballista voltam, valószínűleg ezért választottak ki erre a megtisztelő feladatra. A freestyle egyébként hozzátartozik a futballhoz, emlékszem, amikor az edzések közben szünetet tartottunk, mindenki azzal volt elfoglalva, hogy milyen trükkökkel tudja lenyűgözni a csapattársait” – mesélte Peti, hozzátéve: az említett rendezvényen két másik zsűritag társával együtt tizenhat továbbjutó közül fogják kiválasztani a végső győztest. Peti nem volt teljesen képben a nyereménnyel kapcsolatban, a rendezvény műsorvezetője, Fluor Tomi viszont igen. “A győztes képviselheti majd hazánkat a novemberi brazíliai döntőn.” Ezt is tudjuk, ma sem éltünk hiába, na.

Túlhajtja magát Puskás Peti

Sokan azt gondolják, hogy a zsűrizés tök egyszerű feladat, csak ülsz egy székben, nézel ki a fejedből, néha írsz valamit a papírra, aztán ennyi, pedig ennél sokkal összetettebb dolog. A legnehezebb része talán az, hogy minden egyes versenyzőnek, bármit is csinál, meg kell adni a tiszteletet. Figyelmet kell szentelni rájuk akkor is, ha tudod, hogy nem éppen a világ legjobb produkcióját mutatják be éppen.Peti végezetül a nyári terveibe is beavatott minket: színház, koncertezés, majd egy kis pihenés lesz a “menü”.

Július végéig próbálom Egerben a Mézes László rendezte Csoportterápia című darabot, amelyet nyolcszor fogunk előadni, mellette a zenekarunkkal, a The Biebersszel is rengeteget foglalkozom, épp a minap jött ki az új dalunk. Sokat dolgozom, kezdem azt érezni, hogy a határaimat feszegetem, de ha minden igaz, augusztusban lesz időm a pihenésre. Azt tervezem, hogy ellátogatok valamely közeli országba, Németország például tök szimpatikus, igaz, nem az a tipikus nyaralóhely.

Ezt pedig még mindig imádjuk:

Megosztás Facebookon