Sztárok

Ördög Nóra a TV2 műsorvezetője lett

Szerződést kötött a TV2 és Ördög Nóra. A műsorvezető jelenleg második gyermekét várja, a nézők ősszel találkozhatnak vele először a csatorna egyik műsorának házgazdájaként a képernyőn – áll a TV2 Facebook-oldalán.

“Sok szeretettel üdvözöljük Ördög Nórát. Vele újabb, fényes csillaggal gazdagodik a TV2 egyébként is kimagasló egyéniségekből álló műsorvezetői csapata. Stratégiánk meghatározó eleme az innováció, benne az újító műsorpolitika, melynek számos eredményét láthatják a nézők ősszel. Színes és izgalmas műsorkínálatunk Ördög Nórának is sok lehetőséget jelent műsorvezetőként. TV2-es karrierjéhez sok sikert kívánunk, születendő kisgyermekéhez pedig nagyon sok örömet és boldogságot”mondta György Bence, a TV2 program- és hírigazgatója.

“Most minden tekintetben új korszak kezdődik az életemben. Nehéz döntés volt, de 13 év után úgy éreztem, szükségem van arra, hogy igazán megújulva térhessek majd vissza a képernyőre. Bár most még teljes erőbedobással a kisfiam születésére koncentrálok, nagyon várom az izgalmas kihívásokat egy új műsorban, egy új csapattal!” – mondta Ördög Nóra, a TV2 műsorvezetője.
 
A hírt Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója is megerősítette a Blikknek.
“Igaz a hír, Ördög Nóra valóban elhagyta az RTL Klubot, és a konkurenciához igazolt. Korábban közöltük vele, hogy a jövőben már nem számítunk rá szuperprodukciókban, s valószínűleg ez vezetett a lépéshez. Pedig a státusza megmaradt nálunk, fizetést is kapott, s odafigyeltünk rá, hogy második gyermeke születéséhez közeledve is érezze, fontos nekünk. Ő azonban nem maradt, váltott” – mondta Kolosi Péter. 
Ördög Nóra a TV2 műsorvezetője lett

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top