Sztárok

Pikáns helyzetben kapták le ÉNB Alexát – galéria

Régóta kacérkodott a modellkedéssel Éjjel-Nappal Budapest Alexa, aki egyből egy merész fotósorozattal indított.

Zsófi után újabb szereplő dobta le a textilt. A mongol származású Alexát egy erotikus fotózásra hívták, ahol egy szőke modellel, Daniellával kellett pózolnia. Alexa boldogan mesélt a fotózásról. “Nagyon jól éreztem magam a fotózás közben, és az eredménnyel is teljesen elégedett vagyok. Tudom, hogy a párom ezt nem nézi jó szemmel, már csak azért sem, mert Daniella szeretné kicsit szorosabbra fűzni a közöttünk lévő barátságot, ami miatt ő természetesen féltékeny. Pedig semmi oka nincs rá, hiszen egyáltalán nem érdekelnek a lányok, igaz, a képeken nem úgy tűnik.”

Pikáns helyzetben kapták le ÉNB Alexát - galéria
Gábor azonban egyáltalán nem támogatja kedvese modelli ambícióit, ami miatt egyre nagyobb a feszültség a szerelmesek között. “Én olyan nő vagyok, akit nagyon zavar, ha nem támogatják abban, ami fontos számára. Gábor pedig éppen ezt csinálja” – tette hozzá Alexa, a sorozat egyik legdögösebb szereplője.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top