Sztárok

Dobó Kata különös vallomása

Gondoltad volna, hogy Dobó Katát az álomfejtés tudománya érdekli? És azt, hogy édesapja egyszer megálmodta a lottószámokat, és nyertek?!

Különös dologról mesélt a Borsnak Dobó Kata. A színésznő szerint az álmok rendkívül fontos jelentésűek, és ő bizony gyerekkora óta figyelemmel követi az alvás alatt elméjében zajló eseményeket.

“Komolyan akkor kezdtem foglalkozni ezzel, amikor hosszú ideig álmodtam ugyanazt, s tudtam, rá kell jönnöm az üzenetére” – ecsetelte a lapnak Kata, aki abban bízott, hogy így végre megoldhat egy olyan problémát, ami akkor már hosszú ideje kínozta. “Minden álom személyes, meg kell tanulni olvasni a saját lelkünkben” – válaszolta Kata arra a kérdésre, hogy melyik álomfejtő könyv és módszer vált be nála a legjobban.

A színésznő családjában egyébként nem ritka ez a fajta “nyitottság”. Kata édesapja egyszer megálmodta a lottószámokat, és végül négyesük lett az ötöslottón – írja a Bors.

Dobó Kata különös vallomása

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top