Sztárok

Itt az új sportoló álompár! – képek

Immár nyíltan vállalják boldogságukat.

Egymásra talált Magyarország legismertebb kosarasa, a 42 éves Dávid Kornél és a 25 éves kézilabdázó, Azari Fruzsina. A két sportember december óta alkot egy párt.

“Egy rendezvényen találkoztunk, egy pillanatra összevillant a tekintetünk, de aztán mindketten mentünk tovább a dolgunkra” – árulta el Fruzsina a MezTelenül riportmagazinban. De akkor mégis hogyan jöttek össze? Erre már Kornél adta meg a választ. “Két hónappal később hivatalosak voltunk egy másik rendezvényre, ahol sportolókat kérdeztek. Hallgattam Fruzsi nyilatkozatát, éreztem, hogy zavarba jön a faggatástól, ugyanakkor egyből megtetszett az őszintesége” – mesélte az NBA eddigi egyetlen magyar kosarasa, aki a Sportklub állandó szakértője.

Az ismerkedésből szerelem lett, és ma már azt is nehezen viselik, ha néhány órára el kell válniuk egymástól. “Ha elmegy a másik, akár egy vagy két órára, elkezd hiányozni, mert minden percet együtt akarunk tölteni” – vallotta be Fruzsina. A szerelmeseknek pedig nem számít a 17 év korkülönbség.

Itt az új sportoló álompár!
Itt az új sportoló álompár!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top