Sztárok

Soha nem látott intim fotó Görög Zitáról

Görög Zita csak nagyon ritkán enged betekintést magánéletébe, de most elérkezettnek látta az időt, hogy csatlakozzon a facebookozó sztárok táborába.

Hat évvel ezelőtt adott életet kislányának, Lottinak Görög Zita. A kétgyermekes anyuka, aki eddig passzív felhasználóként volt jelen a Facebookon, most egy számára fontos téma kapcsán, lányával közös életének egyik legbensőségesebb momentumát megosztva kezdte meg aktív tevékenységét közösségi oldalán. A Nők Lapja Cafén megjelent cikk kapcsán “ragadott tollat”. “Ritkán adok intim pillanatokat az életemből, de van, amikor érdemes. Van, amikor ideje elmondani a véleményünk és csatlakozni azokhoz, akikkel egyetértünk. 2008. augusztus 25. hajnali 4 óra Akkor készült ez a fotó. Életem egyik legfontosabb pillanatáról. A Szent Imre Kórház szülészetén!

Fotó: Görög Zita
Fotó: Görög Zita

5 orvost cseréltem le, mire végre a Bálint család doktorai megengedték, hogy megpróbálkozhassam a természetes szüléssel az első császármetszésem után. Kondor Kata szülésznő az az ember, akinek jelenléte és vezetése nélkül nem lett volna erőm és kitartásom végigcsinálni! Sajnálattal olvasom a napokban megjelent cikkeket. Nem látok rá az ottani változásokra, sem a belső viszályokra. Ebből a részből kivonom magam. Engedjétek meg, hogy én arra emlékezzek, arra a csodára, ami velünk történt ott” – írta a megható sorokat az egykori modell.

Ide kattintva pedig megtudhatod, ki lehet a Sztárban sztár műsorvezetője!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top