Sztárok

Ezért nem szül gyereket Cameron Diaz – fotók

Nem elég, hogy bombatestet villantott az Esquire magazin címlapján, még egy vallomással is szolgált rajongóinak Cameron Diaz.

A színésznő Jason Segallel forgatott új filmje, a Sex Tape kapcsán adott interjút a magazinnak, amelynek egyik jelentében szülő nőt kellett alakítania. Diaz őszintén vallott a magazin újságírójának arról, ez idáig miért nem szült, és feltehetőleg miért nem fog ezután sem. “A gyerek rengeteg munkával jár. Hogy a sajátod mellett még más életekért is felelős legyél, az nem nekem való. Így egyszerűbb nekem, mint hogy 18 éven át egész nap, minden nap foglalkozzak valakivel.”

Ezért nem szül gyereket Cameron Diaz

Bár kissé önzőnek tűnhet a véleménye, mindenkinek szíve joga eldönteni, hogyan érzi jól magát. Márpedig a magazinban megjelent fotókat elnézve úgy tűnik, Diaz nagyon is ki van békülve önmagával. Túl a negyedik x-en jobb formában van, mint valaha. Szeretek negyvenegy éves lenni. Imádom! Annyi mindent elengedtem mostanra. Leginkább a félelmeimet. Szerintem ez a legjobb életkor egy nő életében, ugyanis ekkorra tanulja meg az életet, és már nem parázik rá dolgokra” – tette hozzá a bombatestű Cameron, akinek a magánélete is újra sínen van.

Ezért nem szül gyereket Cameron Diaz

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top