Sztárok

Édesapja halála után Szabó Zsófi sem akart tovább élni – videó

Nehéz időszakon van túl Szabó Zsófi, aki áprilisban vesztette el édesapját, Szabó Gyulát.

A Jóban Rosszban színésznője nehezen tudta feldolgozni a tényt, miszerint édesapja nincs többé – minderről ő maga beszélt a TV2-n futó Frizbi Hajdú Péterrel című műsorban. A vasárnap esti adásban Zsófi többek között arról is mesélt, miért tűnt el a barátai és a rajongói elől, majd azt is elárulta, hogy az elmúlt időszakban volt olyan pillanat, amikor véget akart vetni az életének.

“Úgy készültem rá, hogy majd hogyha ezt megtudom, hogy ő már nincs, akkor én ott meghalok, vége lesz az életemnek, és nincs tovább. És én meglepődtem azon, hogy nem haltam meg, hogy tovább élek. Megvoltak a napi rutindolgok, egy pohár víz, fogmosás, felöltöztem, elmentem dolgozni, de belül végtelenül üres voltam, és azt gondoltam, hogy ennél nagyobb fájdalmat úgysem élhetek át” – mondta elcsukló hangon Zsófi, aki végül rájött, hogy édesapja nem azért halt meg, hogy ő utánahaljon.

Öngyilkos akart lenni Szabó Zsófi

A beszélgetés során a színésznő és Nagy Tamás Grande kapcsolata is szóba került, Zsófi Hajdú Péter kérdésére elárulta, hogy valóban igaz a hír, miszerint véget ért a szerelmük. “Nagyon szeretem, de elmartam magamtól, és az a lány, aki most felállt és itt ül veled szemben, ő már egy új életet kezdett.

A teljes beszélgetést itt megtekintheted:

Brasch Bence életében új fejezet kezdődik. Hogy pontosan miről van szó, arról itt olvashatsz bővebben!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top