Sztárok

Bohócot csináltak Bochkor Gáborból

Na nem kell azonnal megijedni, szerencsére nem arról van szó, hogy valamiféle atrocitás érte volna a műsorvezetőt.

Bizony nem, csupán arról, hogy Bochkor Gábor – jó apához hűen, ugye – megengedte a kislányának, Nórinak, hogy bohócot csináljon belőle – a szó szoros értelmében. Minderről az egykori rádiós kedvese, Várkonyi Andrea számolt be a közösségi oldalán, a bejegyzéséhez pedig egy képet is mellékelt. “Milyen jó, hogy apát mindenre rá lehet venni, még arra is, hogy bohócot fessen belőle a pici lánya. Persze Nórinak megvannak az eszközei, amivel 2 perc alatt bármit elér nála” – írta a fotóhoz Andrea. Utóbbit egyébként abszolút alátámasztom, anno gyerekként a műsírástól kezdve a “bociszemes” mutatványig mindent bevetettem annak érdekében, hogy kisminkelhessem édesanyámat.

Nagy szerencse egyébként, hogy abban az időben nem volt Facebook, mert így legalább a lehetősége sem volt meg annak, hogy ő vagy én feltöltsük az elkészült sminket mutató fotót – már ha az az arcfestést sminknek lehetett nevezni. Velem ellentétben Nórinak viszont kifejezetten jó érzéke van ehhez, erről magad is meggyőződhetsz:

Fotó: Várkonyi Andrea hivatalos Facebook-oldala
Fotó: Várkonyi Andrea hivatalos Facebook-oldala

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top