Sztárok

Újabb tinisztár vallott a rehabról

Durva, de lassan ott tartunk, hogy az számít szenzációnak, ha egy külföldi tinisztár nem járt még rehabon.

Demi Lovato, Zac Efron, Macaulay Culkin – csak néhány azon egykori tinisztárok közül, akik jó dolgukban nem tudták, hogy mihez kezdjenek, ezért elkezdtek kábítószerezni. A függőségüktől persze nem tudtak egyedül megszabadulni (van, aki egyébként segítséggel sem…), ezért bevonultak a rehabra. 

S míg a legtöbben a kábítószer-problémáik miatt szorulnak segítségre, addig vannak olyanok is, akik ilyen-olyan zavarokkal kerülnek be a központba. Kesha például önkép- és étkezési zavarral küzdött, folyamatosan hánytatta magát, ami végül odáig vezetett, hogy teljesen kiszáradt.

Újabb tinisztár vallott a rehabról

A korábban Magyarországon is fellépő énekesnő a minap a Huffington Postnak mesélte el élete legborzasztóbb időszakának néhány részletét. “Keresztény vagyok, hiszek abban, hogy szeretnünk kell önmagunkat, de a valóságban mindezt nem tudtam megvalósítani. Gyűlöltem magam, akárhányszor a tükörbe néztem, hányni tudtam volna. Nem ettem, semmit sem csináltam. A rehabon újra megtanultam szeretni önmagamat” – vallott minderről a magyar származású Kesha.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top