Sztárok

Új szívtipróval bővült a Barátok közt csapata – galéria

Gömöri András Máté a minden hájjal megkent Benjamint alakítja, aki egy igencsak tehetős család sarjaként nevelkedett.

A huszonkét éves fiú most először szerepel sorozatban, ez azonban nem jelenti azt, hogy ne lenne kellő színészi tapasztalata. Mint megtudtam, már gyermekkorában arról álmodozott, hogy egyszer színész lesz, s tizenkét éves korában teljesült is a kívánsága – megkapta első színházi szerepét. Az Operettszínház tagja többek között arról is mesélt nekünk, hogyan teltek az első forgatási napok.

Rendkívül izgalmasan, főképp azért, mert az első jeleneteimet külső helyszínen forgattuk. Mivel én eddig csak színházban játszottam, így nem voltam teljesen tisztában a különböző forgatási fogalmakkal – például, hogy mit jelent az, ha valamit szűken veszünk. A stáb tagjai azonban nagyon segítőkészek voltak, és mindent elmagyaráztak. Úgy érzem, hogy hamar befogadtak a többiek, a beilleszkedéssel egyébként nem szokott problémám lenni” – nyilatkozta lapunknak Gömöri András Máté.

A fiatal fiú alig pár napja látható esténként a képernyőn, ennek ellenére már most óriási rajongótáborra tett szert, a különböző fórumokon, valamint a legnagyobb közösségi oldalon csak úgy záporoznak a vele kapcsolatos hozzászólások. Na, nem nehéz kitalálni, hogy főként fiatal lányok áradoznak róla – annak ellenére is, hogy a sorozatban nem éppen pozitív figurát alakít.

Új szívtipróval bővült a Barátok közt csapata - galéria

A karakterem, Benji nagyon belevaló, életrevaló és rafinált, ahogy az egyik barátom mondaná: »van benne vitamin az életre«. Az említett dolgokat tekintve van hasonlóság közöttünk, azonban én – vele ellentétben – könnyen barátkozom, mind a fiúkkal, mind pedig a lányokkal jól kijövök” – mosolygott.

Apropó lányok, van egy remek hírünk a gyengébbik nem képviselőinek: Máté jelenleg egyedülállóként tengeti a mindennapjait. “Nincs barátnőm, keresem a szerelmet. Az igazat megvallva nincs kimondott zsánerem, fontos, hogy jó kisugárzása legyen. Érdekes egyébként, eddig valahogy mindig nálam pár évvel idősebb lányokkal hozott össze az élet.

Gömöri András Máté végezetül jelenlegi legnagyobb vágyát is megosztotta velünk, ami nem más, mint egy filmszerep. “Leonardo DiCaprio karaktere nagyon tetszett A Wall Street farkasában, egy ehhez hasonló szerepet bármikor szívesen eljátszanék. Na, persze akkor sem lennék szomorú, ha “csak” amolyan Johnny Deppes, kalózos film jutna” – nevetett Máté, aki epizódszereplőként érkezett a Barátok köztbe.

AZ RTL Klub sorozatában az elmúlt tizenhat esztendő alatt számtalan szívtipró feltűnt már, sokan közülük jelenleg is a produkció oszlopos tagjai:

Megnézem
Összes kép (1)

Steven Segal gépe ma négykor landol, este nyolctól pedig már koncertet ad a Kongresszusi Központban. Részletek a Hír24 oldalán.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top