Sztárok

Friss hírek a sérült Harrison Fordról

Űrhajójának ajtaja csapódott a színészre.

Nem a bokáját, hanem a bal lábát törte el Harrison Ford a Star Wars VII. londoni forgatásán egy héttel ezelőtt. A 71 éves filmsztár sikeres műtéten esett át, jól van, rövidesen megkezdi a rehabilitációt, és alig várja, hogy újra dolgozhasson.

Ford, aki Han Solo szerepében tért vissza az új Star Wars-epizódba, június 12-én a londoni forgatási helyszínen szenvedett lábtörést, amikor rácsukódott nevezetes űrhajója, a Millennium Falcon ajtaja. A brit mentősök első közlései alapján az a hír terjedt el, hogy a színésznek a bokája tört el.

Ford legalább 8 hétig hiányozni fog a forgatásról. A nagyszabású produkció forgatási tervét sikerült átszervezni, így távollétében is folytatódhat a munka.

A filmben az űreposz veteránjai, Mark Hamill, Carrie Fisher, Anthony Daniels, Peter Mayhew és Kenny Baker mellett számos új szereplő is megjelenik, például Adam Driver, Oscar Isaac, John Boyega, Daisy Ridley, Domhnall Gleeson, Andy Serkis, Max von Sydow, Lupita Nyong’o és Gwendoline Christie. Az J.J. Abrams rendezésében készülő Star Wars VII. egy újabb trilógia első epizódja, amely 30 évvel A Jedi visszatér című epizód után játszódik.

Friss hírek a sérült Harrison Fordról

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top