Sztárok

Meghalt a Dumaszínház fiatal humoristája

Fellépett a a Dumaszínház mellett a Showder klubban, de a Heti hetest is kipróbálta. Szöllősy-Csák Gergely 36 éves volt.

A Dumaszínház közösségi oldalán adta hírül, hogy 2014. június 20-án tragikus hirtelenséggel meghalt humoristájuk, Szöllősy-Csák Gergely. Egyelőre nem tudni, mi okozta a tragédiát, csak annyit, hogy az eset váratlanul történt. Szöllősy-Csák Gergely mindössze 36 éves volt, többszöri fellépője volt a Dumaszínház mellett a Showder klubnak is.




A Dumaszínház azzal a jellemzéssel búcsúzott Szöllősy-Csák Gergelytől, amit a humorista saját magáról írt. Alig 3 órával a tragédia híre után már több mint ötszáz rajongó fejezte ki részvétét.

“Titokzatos teológus, művészlelkű bölcsész, a Dumaszínház FC sztárkapusa. Egészséges öniróniával megáldott Sándor György-rajongó, monogramjából akár egy népi hangszer neve is levezethető. Túlmozgásos útkereső, aki hisz még a minőségi humorban. Sokfélét tanult, kipróbálta a Heti hetest, Repetát kért a Magyar Televízióban, alkalmanként újságot ír.

Állatvédő fekete bárány, aki nem sokat foglalkozik az arculatával, talán ezért is látjuk mindig borostásan. Évtizedekre tervez, nem akar mindent egyszerre megszerezni, viszont jól esik neki az elismerés. Tanítani akar, nem kioktatni, és reméli, egyszer majd az ő személyisége is átjön a képernyőn.

A kutya-macska barátság élharcosa, az intelligens tabudöntögetés Sandokanja, az egyetlen élő ember, akinek sikerült a tripla szaltó fél fordulattal, háromévesen. Persze, lehet, hogy csak leszakadt a hinta. Ez még nem tisztázott.”




Meghalt a Dumaszínház fiatal humoristája

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top