Sztárok

Szakemberhez fordult Varga Viktor és Cinthya – videó

Mélypontra került Varga Viktor és Cinthya Dictator kapcsolata – állítólag.

A fotósként érvényesülni kívánó lány sokáig tűrte kedvese ilyen-olyan dolgait, de aztán eljött a pillanat, amikor betelt nála a pohár. Az i-re a pontot az tette fel, hogy Viktor nemrég a Mokka élő adásában mondta el, hogy hát bizony mostanában nem lesz esküvő. Ebből persze balhé lett, a kedélyek azonban hamar lecsillapodtak, a VIVA Cometen már a legnagyobb boldogságban jelentek meg együtt.Szakemberhez fordult Varga Viktor és párja, Cinthya - videó

Legalábbis úgy tűnt, hogy minden rendben van közöttük – de állítólag még sincs. Nagyon nincs. Cintyha a minap eldöntötte, hogy tenni fog a kapcsolatáért, mégpedig úgy, hogy Viktorral közösen szépen felkeresnek egy párterapeutát, aki segít megoldani a problémáikat. Helyettünk beszéljen inkább a videó, a szappanoperába illő történet 102. epizódját inkább nem véleményeznénk, de van egy sejtésünk, hogy ennek az egésznek egy jó nagy békülés lesz a vége. Vagy ki tudja, láttunk már éjjeliőrt nappal meghalni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top